SPEKTAKL NA LEDU U SKENDERIJI – SNJEŽANA I SEDAM PATULJAKA: Aida Bukva kao Vila Florrie

SPEKTAKL NA LEDU U SKENDERIJI – SNJEŽANA I SEDAM PATULJAKA: Aida Bukva kao Vila Florrie


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Sarajevo 07. decembar 2018. – Popularna bh. glumica, Aida Bukva, pridružuje se ekipi Russian Ice Starsa koji u Skenderiji od 14.-16. decembra publici priređuju do sada neviđeni spektakl na ledu u predstavi “Snježana i sedam patuljaka”.

U ulozi Vile Florrie, naratora u predstavi, Aida će publiku voditi kroz svima znanu bajku o čarobnom ogledalu, lijepoj djevojci, zloj maćehi, princu i začaranoj crvenoj jabuci.

Ekipa Russian Ice Stars u Sarajevo stiže narednog ponedeljka. Tehničke pripreme, postavka leda i probe traju do petka, 14.decembra za kada je zakazana prva predstava i istinski spektakl na koji se čekalo više od 20 godina. Virtuozni ples, raskošni kostimi, vrhunska koreografija i akrobatika na ledu i u zraku osigurati će uživanje za cijelu porodicu.

Russian Ice Stars u vlasništvu je britanske kompanije Deplidge International Ltd, svjetskog lidera u kreiranju spektakla na ledu. Okupivši vrhunske ruske olimpijce-klizače ova komapnija prva u svijetu kreirala je spektakl koji na noge diže publiku u arenama od Amerike do Azije, od Evrope do Saudijske Arabije. U Sarajevo ove godine stižu nakon nastupa u Beogradu, a nakon toga spektakl seli u Grčku.

Svi detalji vezani za gostovanje u Sarajevu na raspolaganju su putem Facebook stranice Spektakl na ledu u Skenderiji, te putem e-maila: spektaklnaledu@gmail.com ili telefona 0603506579.Više informacija o detaljima vezanim za spektaklu na ledu i Russian Ice Stars možete dobiti putem web stranice: www.russianicestars.co.uk .

Facebook Comments