BHINGBiznisTuzlaU fokusu

Danas počinje III Business Strategic Forum u TuzliDanas počinje treći Business Strategic Forum – najveća i najrelevantnija konferencija o proizvodnji, industriji 4.0 i tehnologiji, koja je zapravo centralni događaj BH Engineering Week.

Tokom naredna dva dana posjetiocima će biti predstavljeni brojni izlagači, projekti, ali i uspješne priče i strategije gostiju koji su stigli iz cijelog svijeta.

BSF okuplja ljude koji promišljaju budućnost. Riječ je o ljudima koji su se već dokazali u svom poslu, renomiranim inženjerima. Najuspješniji Bosanci i Hercegovci su došli sa svih kontinenata da daju potporu  jednom ovakvom skupu koji prikazuje jednu pozitivnu Bosni i Hercegovinu. Akademska zajednica, studenti, uspješi poduzetnici iz naše zemlje i dijaspore, profesori, inženjeri, inovatori, IT stručnjaci, svi su danas došli u Tuzlu i po ovako lošem vremenu. Mislim da su ovo dovoljni pokazatelji koliko nam je svima stalo da ovaj projekat bude uspješan i da u konačnici izrodi jednu zajednicu na koju ćemo mi biti veoma ponosni”, rekao je direktor BSF-a, Zlatko Berbić.

Program je raznolik i veoma bogat, budući da ovo nije događaj samo za stručnjake, nego i sve one koji odlučuju o implementaciji projekata i rješenja koja izlaze iz inženjerskih i tehnoloških kompanija, kao i za one koji će uvidjeti korist istih i odlučiti uložiti novac u njihov razvoj i realizaciju.

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button