CHICK KING: Super fast food meni po super cijenama

CHICK KING: Super fast food meni po super cijenama

Na sve strane bombarduju vas informacijama o zdravoj hrani, ali ono što je srcima većine vas draže svakako su slasni burgeri, pomfrit, razne slastice i kalorična pića. Zato su fast food restorani među onima koji najbolje rade u svakom gradu.

Mi smo nedavno bili u Chick Kingu, u Bingo City Centru i sladili se njihovim waffle-ima i frozen jogurtom. Ako kojim slučajem niste čekirali utiske naše novinarke o ovim slatkim delicijama, uradite to OVDJE i OVDJE.

A ako ste već bili i smazali najukusnije waffle ili se osvježili “smrznutim” jogurtom, a sada želite isprobati nešto ukusno, ali konkretno – neka izbor “padne” na Chick king burgere.

Onaj koji mi, iz kameleonske redakcije najčešće naručujemo kod njih su svakako fenomenali cheeseburgeri. Ako naručite s burgerom i pomfrit i Colu, dobićete ih za samo 3KM. Morate priznati da je ovo prava fast food gozba, po odličnoj cijeni. 🙂

Provjerite cijene i ostatka chichkingovske ponude na njihovom web site-u, gdje stoji i broj za dostavu, koji je svakako bonus, ako nemate vremena da idete po hranu ili ste malkice lijeni da izađete iz kuće (i to je ok…jer hedonizam!).

Facebook Comments