Zorana Miličević nova igračica tuzlanskog Jedinstva

Zorana Miličević nova igračica tuzlanskog Jedinstva


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Uoči skorašnjeg početka priprema za novu sezonu, čelnici tuzlanskog Jedinstva doveli su još jednu kvalitetnu rukometašicu. Danas je jednogodišnji ugovor s viceprvakinjama BiH potpisala Zorana Miličević (23), lijevi bek, koja je rođena u Doboju, a u karijeri je nastupala za ekipe beogradske Crvene zvezde, te Mladosti iz Nove Pazove.

– Novi trener Jedinstva Dragan Lukić pozvao me i nakon što sam dobro razmislila, prihvatila sam ponudu i od danas sam igračica kluba iz Tuzle – rekla je Miličević u razgovoru za Fenu.

Motivirana je za dokazivanje u novom klubu i, kaže, dat će svoj doprinos uigravanju ekipe za dobre rezultate. Osim što su doveli trenera Lukića, u Jedinstvu su do sada angažovali lijevog beka Andreu Mijailović iz Loznice, dok su ugovore obnovili s Admirom Zvekić, Damljanom Bošnjak, te Mateom i Martinom Šumelj. Pripreme igračica Jedinstva za novu sezonu počet će najvjerovatnije između 15. i 20. augusta, ovisno o tome hoće li suspenzija našeg saveza od EHF-a rezulirati pozitivnom reakcijom nadležnih bh. institucija.

(Fena)

Related Posts

Facebook Comments