Učeniku koji je na maturskoj zabavi u Koprivnici nokautirao profesora prijeti zatvor

Učeniku koji je na maturskoj zabavi u Koprivnici nokautirao profesora prijeti zatvor


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Koprivnička policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje o maturskoj zabavi Obrtničke školem, na kojoj je učenik nokautirao profesora i teško ga povrijedio. Mladić još nije krivično prijavljen.

– Još traje kriminalističko istraživanje. Samo to u ovom trenutku mogu kazati – rekao je za “Podravski” portparol policije Dražen Laljek.

Razbio mu jagodičnu kost?

Neslužbeno je potvrđeno kako je riječ o puknuću jagodične kosti s pomakom uslijed traume uzrokovane udarcem, no čeka se službena potvrda ljekara kako bi policija mogla podnijeti krivičnu prijavu.

Zatim bi se prijava mogla proslijediti Općinskom državnom tužilaštvu za mlade u Koprivnici, a mladić zbog nanošenja teških tjelesnih povreda može biti kažnjen od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Podsjetimo, prije sedam dana učenik je pretukao profesora na zabavi u hotelu “Podravina” u Koprivnici. Cijelom slučaju kumovao je alkohol, a svjedoci tvrde da je profesor provocirao učenika koji ga je zatim udario šakom u glavu.

ČITAJ VIŠE:  Pijani profesor izvodio striptiz pred svojim učenicima: Policija intervenisala!

Učenici su se kasnije potukli ispred hotela

– Profesor je popio i počeo je skidati majicu. Već je nekoliko puta pao prije toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli snimati, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, ali on nije čak ni pao, malo je zateturao. Onda je učenik njemu odlučio vratiti pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je povrijeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao hitnu pomoć. Jedva da je bio pri svijesti s obzirom na to koliko je pijan bio – rekao je jedan očevidac.

Izvor: Vijesti.hr

Facebook Comments