JEDINI, JEDINSTVENI I NAJSPEKTAKULARNIJI: Danas u Tuzli počinje 3. AUTO SHOW WEEK

JEDINI, JEDINSTVENI I NAJSPEKTAKULARNIJI: Danas u Tuzli počinje 3. AUTO SHOW WEEK


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Drugi Auto Show Week održan u oktobru prošle godine sa svojim VIP premijerama, odličnom atmosferom i atraktivnim dešavanjima je ispunio sva naša ali očekivanja publike i izlagača. Auto Show Week u svoju treću godinu ulazi sa zavidnom statistikom iz sebe:

– 30.000 posjetilaca – 100.000 unikatnih posjetilaca na web-u – 5 uživo prenošenih VIP promocija – Predavanja za mlade o budućnosti ove industrije na putu prema elektrizaciji (predavanje održano od strane Elektroprivrede BiH) – Elektro Show sa novim i pristupačnim modelima vozila na elektro pogon

Naravno ne smijemo zaboraviti ni prodajni segment ovog eventa. Samo jednom godišnje na jednom mjestu možete naći uvoznike i distributere svih velikih svjetskih brendova kao što su: Citroen, BMW, Škoda, Mercedes – Benz, Hyundai, Volkswagen, Renault, Dacia, Nissan, Suzuki, Jaguar, Isuzu, Range Rover, Peugeot, Kia i Ford.Ali to nije sve prošle godine smo predstavili i pokrenuli čitavu jednu priču vezanu za električne automobile! E-revolucija? Nastavljamo i dalje!

Ove godine idemo dalje i predstavljamo ljubimce na dva točka ili možda bez točkova? Našem izložbenom prostoru se pridružuju i predstavnici nautike i moto industrije! Predstaviti će nam se Ducati, Piaggio, Moto Guzzi, Derbi, Gilera, Vespa, BMW i još mnogi drugi! Da li ste opet mislili da smo gotovi? Opet se varate! Šta je putovanje ako nemamo dobru lokaciju na koju ćemo otići, u prostorima Bingo City Center-a predstaviti će vam se mnogi extreme sport klubovi, etno sela i razne turističke destinacije sa prostora čitavog Balkana. Dobit će te priliku upoznati biciklističke staze, mountain bike staze i još puno više nego što piše! Pridružite nam se, budite i vi dio najveće Auto – Moto priče u Bosni i Hercegovini, a ko zna za par godina možda i na Balkanu!

Od 10. do 13. maja ispred Bingo City centera SAVE THE DATE!

Facebook Comments