Perica Ivetić: Tako se ne može igrati za Slobodu, moramo se sabrati

Perica Ivetić: Tako se ne može igrati za Slobodu, moramo se sabrati

@Vedran J
Perica Ivetić

Pouzdani fudbaler Slobode, Perica Ivetić, uputio je izvinjenje navijačima tuzlanskog tima zbog loših rezultata u posljednje vrijeme. U razgovoru za Sloboda TV, Ivetić je istakao da se može upisati poraz u bilo kojem meču, ali da ne smije borbenost doći u pitanje.

“Prije svega, ja bih se izvinio navijačima i svim ljudima koji vole Slobodu i koji su bili te nedjelje na stadionu i nadam se da nikada više nećemo prirediti tako negativno iznenađenje. Utakmica se može izgubiti, kao što smo i mi izgubili, ali bez voljnog momenta, bez žara i borbe, jednostavno tako se ne može igrati za Slobodu i Slobodin dres”, rekao je fudbaler Slobode.

Ivetić otkriva da odlična atmosfera vlada u taboru, iako rezultati nisu baš najbolji.

“Današnji trening jako je dobro odrađen, u povoljnoj atmosferi, ali to ništa ne znači jer u subotu je jedna jako važna utakmica i sigurno historijska u ovom trenutku, jer jednostavno, osim pobjede protiv Viteza, ništa drugo nas ne može zadovoljit. Moramo se sabrati u ova dva tri dana, koliko imamo do utakmice i da u subotu izađemo, da pokažemo naše prepoznatljivo lice koje smo imali tokom čitavog proljeća, ali eto u ovih zadnjih sedam dana smo od heroja prerasli u tragičare”, zaključio je fudbaler tuzlanskog tima.

Facebook Comments