Hrvatski kralj funka: Loša se prisjetio dobrog druga “Dino mi je spasio život”

Hrvatski kralj funka: Loša se prisjetio dobrog druga “Dino mi je spasio život”


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Saša Lošić Loša nedavno se prisjetio legende Dine Dvornika. Saša se požalio kako mu fali Dino i njegova ‘zarazna’ energija.

– Jednostavno se osjeti ogromna praznina. On je demistificirao svijet i napravio da ova regija živi u dobroj energiji. Gurao je naprijed – rekao je Loša za portal filter.hr. Dodao je kako je slušajući mnoge izjave Dvornika zaključio kako su one bezvremenske.

– Uvijek je htio reći istinu, bez obzira koliko ga to koštalo – rekao je Saša. Zatim se sjetio kako mu je ‘kralj funka’ jednom spasio život u Novom Sadu.

– Bili smo zajedno u autu kad se naš vozač htio pohvaliti sa svojim novim Golfom II. Nagazio je na gas, vozio valjda oko 150, prošao kroz crveno, a zatim smo udarili u rasvjetni stup. Ja sam sjedio između vozača i Dine koji je bio na suvozačevom mjestu. Iako čovjek ima instinkt da prvo zaštiti sebe, Dvornik je prvo mene držao rukom i to sve dok se nismo zaustavili – ispričao je Lošić te dodao kako je auto nakon udarca bio rascijepan kao konzerva.

Dino je 2008. preminuo u snu u svom stanu u Zagrebu. Umro je od mješavine tableta koje je uzimao, rekla je njegova supruga Danijela, koja je dobila na uvid obdukcijski nalaz sa Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu.

Facebook Comments