Hana Hadžiavdagić imala saobraćajnu nesreću: Uzela prednost tramvaju, odvalila branik pa se “zabila” u zgradu

Hana Hadžiavdagić imala saobraćajnu nesreću: Uzela prednost tramvaju, odvalila branik pa se “zabila” u zgradu

@Vedran J

“Prvo je udarila u tramvaj pa u auto, a onda punim gasom, umjesto da koči, udarila u zgradu”, ispričala je čitateljica portala 24sata.hr., koja je poslala fotografiju saobraćajne nesreće, u kojoj je učestvovala novinarka i televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković (32). Dodala je kako se nesreća dogodila kod Branimirove pijace u Zagrebu.

“Mislim da nisam ništa slomila, ali ići ću na Hitnu”, rekla je Hana. Istaknula je da za sada ne može govoriti o detaljima nesreće.

Čitateljica, koja je svjedočila događaju, smatra da je do nesreće došlo jer voditeljica nije poštivala saobraćajne propise.

“Nije jasno je li pokušavala proći između tramvaja i automobila, no uzela je prednost tramvaju. Okrznuvši tramvaj, odvalila je lijevi branik”, ispričala je za 24sata.hr čitateljica. Međutim, nekoliko trenutaka nakon nesreće uslijedila je još veća.

“Voditeljica je, valjda zbog šoka, stisnula gas umjesto kočnice i zabila se u zgradu ispred. Vozač iz auta koji je bio iza nje, odmah je potrčao u pomoć, no gospođi, na sreću, nije bilo ništa. Otvorili su joj se zračni jastuci te su i ona i pas prošli bez većih povreda”, zaključila je čitateljica.

Kaže da je šokiranu voditeljicu odmah poslije nesreće došao utješiti njen suprug Tarik Tabaković(34).

Facebook Comments