Žikica Milosavljević za Kameleon: Kakanj je protivnik po mjeri

Žikica Milosavljević za Kameleon: Kakanj je protivnik po mjeri

@Vedran J

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Nakon višemjesečne prvenstvene pauze, za vikend se nastavlja rukometna Premijer liga BiH. Na programu su utakmice 14. kola.

Rukometaši Konjuha vrijedno su radili tokom zime, a prema riječima trenera Žikice Milosavljevića ekipa potpuno spremno dočekuje početak polusezone i prvu utakmicu protiv Kaknja.

“Sve pripreme smo odradili u Živinicama. Odigrali smo pet prijateljskih utakmica i moram da kažem da sam poprilično zadovoljan u kakvoj su formi moji igrači”, otkrio je Milosavljević za Kameleon.

Ekipu Kaknja trener Stolara nazvao je protivnikom po mjeri.

“Oni jesu ekipa iz donjeg dijela tabele, ali bez obzira na to, nema opuštanja. Mi želimo da se prikažemo našoj publici u pravom svjetlu i da damo do znanja da smo i dalje kandidati za sami vrh tabele. Protiv Kaknja ćemo igrati i u četvrtfinalu Kupa BiH, tako da moramo da pokažemo da zaslužujemo plasman na final-four ovog takmičenja”, kazao nam je Milosavljević.

Utakmica između Konjuha i Kaknja, u okviru 14. kola Premijer lige BiH igra se u Gradskoj dvorani u Živinicama, u subotu, 24. februara 2018. godine sa početkom u 19 sati. Cijena ulaznice je 3 KM.

Facebook Comments