Dino Merlin spektakularnim koncertom raspametio Zadrane

Dino Merlin spektakularnim koncertom raspametio Zadrane

Jedan od najpoznatijih pjevača u čitavoj regiji, Dino Merlin (55) održao je nevjerovatan koncert u Zadru. Velika dvorana nazvana po velikanu košarke Krešimiru Ćosiću, po prvi put bila je rasprodana. Dva i po sata uživala je Dinina najvjernija publika koja je od riječi do riječi znala sve hitove s posljednjeg albuma.

Nastupao je pred više od 10.000 ljudi, a s koncertom se i kasnilo zbog velikih gužvi na ulazu u dvoranu.

– Divan je osjećaj. Nešto neizrecivo. Cijeli moj tim je oduševljen gostoprimstvom i ljubaznošću Zadrana. Hvala vam za to! – obratio se na početku koncerta pjevač u prepunoj dvorani.

Koliko se koncert svidio vjernim obožavateljima svjedoči i činjenica da je publika čak četiri puta na scenu vraćala legendarnog Merlina.

– Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu – kazao je Dino neposredno nakon spektakla u Zadru.

Redovi obožavatelja koji su se željeli fotografisati stvarali su se nakon koncerta pred ulazom u dvoranu. Pjevač je s njima rado pozirao. U Zadar je stigao dan prije koncerta. Policija je regulisala promet zbog velikih gužvi koje su se stvarale na prometnicama povodom koncerta.

24sata.hr

Facebook Comments