Nakon Sarajeva Egzil dolazi u Tuzlu

Nakon Sarajeva Egzil dolazi u Tuzlu

Nakon što su prošli vikedn rasprodali amfiteatar Doma mladih u Sarajevu, na red je došao tuzlanski klub Palma. Frenkie, Kontra i Indigo na krilima pozitivne energije sarajevskog koncerta nastavljaju koncertnu promociju Egzila u petak, 9. februara pred tuzlanskom publikom.

Kao što saznajemo iz Fm Jam tabora, sve je spremno i sa velikim isčekivanjem i nestrpljenjem se čeka početak vikenda i još jedan Red Bull Music event. Gosti su također spremni, Arot, Finti Cent i Capone će biti podrška, a najviše se isčekuje dolazak Marčela koji sa tuzlanskom publikom ima posebnu vezu. Naime Marčelo je svoj prvi nastup u BiH upravo imao u Tuzli i to na legendarnom rođendanu Fm Jam-a.

Pored koncerta, potrebno je napomenuti da će se dan nakon koncerta u Palmi, u cafe baru Sloboda održati i promocija nove Marčelove knjige „Higijena nesećanja“. Tuzlake čeka zanimljiv program tokom cijelog vikenda.

Vrata u klubu Palma u petak se otvaraju u 21h, publiku će zagrijati dj Mrki, nastupe otvoriti Finti Cent, Capone, za njima Arot a onda slijede zvijezde večeri, Frenkie, Kontra, Indigo i Marčelo. Ulaz će biti 5 KM a organizatori napominju svima da dođu na vrijeme kako bi došli do svoje karte i izbjegli gužve na ulazu.
Dok se Tuzla priprema za Egzil, možete pogledati video sa sarajevskog koncerta od prošlog vikenda:

Facebook Comments