Bora Đorđević izvrijeđao Balaševića u pjesmi, a ovaj mu uzvratio: “Predgrupa si Aci Lukasu”

Bora Đorđević izvrijeđao Balaševića u pjesmi, a ovaj mu uzvratio: “Predgrupa si Aci Lukasu”

@Vedran M

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

 Tihi rat između Bore Đordevića, frontmena Riblje čorbe, i Đorda Balaševića koji traje punih 40 godina opet je privukao pažnju medija u Srbiji i regionu koji pišu o njihovoj posljednjoj prozivci na račun jedan drugoga. Naime, Đorđević je u svojoj zbirci pjesama jednu posvetio i Balaševiću što je bio povod da mu on odgovori na nedavno održanom koncertu.

Roker je gostujući u emisiji TV Pink čitao dio svoje nove knjige, a dotakao se i pjesme “Predejane”. Jedan od stihova glasi.

“Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži ce im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša, niti se*e”, stihovi su iz Đordevićeve pjesme u novoj zbirci.

Nakon toga, oglasio se i Balašević. Na koncertu koji je nedavno održao u Beogradu tokom govora pomenuo je samog Đorđevića.

“Moj nekadašnji kolega iz benda za Novu godinu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu”, rekao je panonski mornar, a prenosi portal index.hr. Balašević je ovo izgovorio aludirajući na to da jedan proslavljen roker mora da nastupi kao pregrupa folk pjevaču.

Facebook Comments