Osvojite PRAZNIČNI POKLON BON i osjetite čaroliju salona “LUXURY” u Tuzli

Osvojite PRAZNIČNI POKLON BON i osjetite čaroliju salona “LUXURY” u Tuzli


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Vrijeme je da počnemo razmišljati o novogodišnjem izgledu, da osmislimo pravu frizuru, uskladimo ju sa odjevnom kombinacijom i da se pripremimo za najluđu noć.

Ako baš niste sigurni koji vam razdjeljak najbolje odgovara, baš niste zadovoljni svojom bojom, želite rizikovati pa u novu godinu kročiti ofarbani onako da ćete plijeniti gdje god da se pojavite, ako vam smetaju vaši ispucali vrhovi ili baš želite iz dugokose preći u neku ultra moderno ošišanu ljepoticu, ako vam prosto trebaju savjeti kako njegovati svoju kosu – mi vam donosimo pravu adresu na kojoj ćete doživjeti istinsku čaroliju.

Spoj kvaliteta, savremenih principa rada, ugodnog okruženja, fenomenalnih i stručnih uposlenika učinit će da na svoju listu favorita za njegovanje vašeg izgleda uvrstite Frizersko – kozmetički salon “Luxury”.

Salon je svoja vrata otvorio prije nekoliko mjeseci, a da je ono što rade pun pogodak i da to rade besprijekorno dokazuje i činjenica da svakodnevno rade “punom parom” i da svi nakon njihovih usluga iz predivno dotjeranog prostora izađu sa osmijehom i vrlo rado se nakon izvjesnog vrate tražeći da baš “Luxury” i dalje njeguje njihovu kosu. 

Frizersko – kozmetički salon “Luxury” nalazi se na Bulevaru u Tuzli, na adresi Ivana Ribara br. 19 (zgrada kod mosta koji vodi ka Brčanskoj malti) i sve informacije i rezervacije možete potražiti na njihovoj Facebook stranici.

Kameleon i “Luxury” vas danas nagrađuju, a DVA sretna dobitnika dobit će PRAZNIČNI POKLON BON u vrijednosti od po 20 KM. 

Senada i Edin su nam poslali poruke na Viberu i ispričali svoju priču.

“Šišao sam se na ćelavo i nestalo je struje, baš kada mi je glava bila ošišana do pola. Nedostajala mi je još samo Fanta da je reklamiram”, kaže nam Edin.

Senada: “U frizerskom salonu sam saznala da mi muž vodi dvojni život. Frizerski saloni su zaaaaaaaakon!”

Pišite nam i vi svoje priče!

Ono što su uslovi za učešće, a potom i za blistanje nakon posjete salonu su:

  • LIKE na objavu ovog članka na Facebooku,
  • SHARE objave ovog članka,
  • U komentaru napišite neku anegdotu, trač, simpatičnu priču koju ste čuli u nekom od frizerskih salona, a sigurni smo da ste doživjeli nešto od toga ili nam dočarajte svoju najluđu frizuru.

Dobitnike ćemo objaviti VEČERAS (29. decembar) u 20 h! Sretno svima 🙂

Facebook Comments