Telemach generalni pokrovitelj javnog dočeka Nove 2018. godine u Zenici

Telemach generalni pokrovitelj javnog dočeka Nove 2018. godine u Zenici

@Vedran J

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Zeničani će 2018. godinu dočekati na Trgu Alije Izetbegovića i to u okviru specijalnog novogodišnjeg programa koji će trajati punih 12 sati. Građane Zenice pjesmom će u 2018. godinu uvesti popularna grupa Miligram, a generalni pokrovitelj ovog eventa u Zenici je kompanija Telemach.

“Čast nam je što smo pomogli organizaciju dočeka Nove godine u Zenici. To će biti spektakularan doček, pod nazivom Telemach 100%, kakav ovaj grad i okolina do sada nisu doživjeli. Građane Zenice, ali i sve druge goste, zabavljati će najznačajnija imena u svijetu muzike Balkana, te nam je zbog toga još važnije što smo uzeli aktivno učešće u organizaciji dočeka novogodišnje večeri u Zenici”, kazao je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach, koja će na Trgu Alije Izetbegovića ujedno obezbijediti tehničke preduslove za prenos i emitovanje uživo dočeka Nove godine na RTV Zenica i za vrijeme proslave svim posjetiocima uručiti  prigodne poklone.

Iz Gradske Uprave Zenica navode da bez društveno odgovornih kompanija, organizacija javnog dočeka u Zenici ne bi bila moguća.

“Ne bismo bili u mogućnosti organizovati spektakularan doček Nove godine bez podrške Telemacha. Zeničani zaslužuju dobru zabavu na otvorenom, a Telemach je nesebično pomogao našim nastojanjima da grad Zenica bude postavljen na mapu gradova koji će imati atraktivan javni doček Nove godine”, istakao je Armin Mujkić, konsultant gradonačelnika Zenice.

Nandino Škrbić, direktor RTV Zenica, koja je organizator novogodišnje večeri kaže  pripreme protiču u najboljem redu.

“Kao organizator sam najsretniji čovjek na svijetu. Smatram da će koncert Miligrama u Zenici 31. decembra biti događaj za pamćenje. Zahvaljujući kompanijama velikog srca, Zeničani će uživati u najboljoj zabavi u zemlji”, istakao je Nandino Škrbić.

Facebook Comments