Terim kandidat za selektora BiH: Legenda Galate otkrila kada će Savez obaviti razgovor sa Imperatorom

Terim kandidat za selektora BiH: Legenda Galate otkrila kada će Savez obaviti razgovor sa Imperatorom


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Turski stručnjak Fatih Terim i bivši selektor fudbalske reprezentacije ove zemlje će sutra ili prekosutra obaviti razgovore sa Komisijom za imenovanje novog selektora našeg nacionalnog tima.

Kako je bivši bh. fudbaler Tarik Hodžić u izjavi za Faktor rekao, Komisija je tražila da razgovara sa njim, a Terim je pristao da razgovara, te će se vidjeti kakvi su ishodi pregovora.

– Komisija za imenovanje novog selektora od mene je zatražila da ragovaram s Terimom jer smo mi dugogodišnji prijatelji, još iz vremena kada sam ja nosio dres Galatasaraya. Iako sam za Novu godinu planirao ići u Istanbul očito će se to desiti i mnogo ranije jer ćemo ići ćemo na razgovore. Tek nakon njih znati ćemo da li Terim zainteresovan. Za sada je samo pristao da pregovara, a razgovor s njim bit će obavljen sutra ili prekosutra – rekao je bivši fudbaler Željezničara i Galatasaraya Tarik Hodžić za Faktor.ba.

Osim legendarnog turskog stručnjaka za poziciju novog selektora Zmajeva konkurišu Robert Prosinečki i Amar Osim, a ime nasljednika Mehmeda Baždarevića trebali bismo saznati 21. decembra.

Facebook Comments