U Kaknju svečano otvoren novi korisnički centar TELEMACHA

U Kaknju svečano otvoren novi korisnički centar TELEMACHA


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Kompanija Telemach je danas u Kaknju, postojećim, ali i budućim korisnicima, svečano otvorila vrata svog novog korisničkog centra, na adresi Alije Izetbegovića bb. ( Real Tržni centar).

Korisnički centar Telemach-a u Kaknju nudi mogućnost testiranja inovativnih usluga i servisa, informisanja o unapređenju usluge, ali i uslugu plaćanja računa.

„Naš novi Korisnički centarpomjera granice dosadašnjeg načina prodaje i iskustva korisnika, a u to se od danas i na ovoj lokaciji, direktno mogu uvjeriti građani i privredni subjekti Kaknja. Telemach je prepoznatljiva kompanija po tome što uvijek ide ukorak sa najnovijim tehnologijama, a novi ambijent u skladu sa najnovijim prostornim i idejnim rješenjem u Kaknju je samo dokaz u nizu koji to potvrđuje“ –  kazao je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach.

Povodom otvaranja novog korisničkog centra u Kaknju, predstavnici kompanije Telemach nagradili su korisnike prigodnim poklonima,a GoPro kamera uručena je Edinu Džombi.

Radno vrijeme poslovnice u Kaknju je od 08:00 do 16:30 radnim danima.

Related Posts

Facebook Comments