Sergej Trifunović napadnut zbog objave o Praljku, psovao sve zločince

Sergej Trifunović napadnut zbog objave o Praljku, psovao sve zločince

@Vedran M

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Nakon što je haški osuđenik Slobodan Praljak u sudnici popio još uvijek nepoznati otrov i počinio samoubistvo, srbijanski glumac Sergej Trifunović objavio je fotografiju na Instagramu zbog koje je primio mnoštvo uvreda.

“Danas je Dan Republike i stari je popio malo”, piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana Praljka kako ispija bočicu s nepoznatom supstancom.

Odmah nakon objave u komentarima su počele pljuštati uvrede, psovke i prijetnje na račun srpskog glumca koje su mu upućivali pojedini Hrvati.

Neki od njih su mu prijetili da će ga “sačekati u Splitu”, drugi su mu govorili da će ga prestati pratiti, dok su treći govorili kako nije informiran o tome ko je Praljak bio.

Trifunović je nekima i odgovorio, npr. na opasku da je napravio goru glupost od Davora Šukera.”

“Šuker se slikao na Pavelićevom grobu. Što je ovdje gore? Što ne plačem nad teatralnom smrti jednog lošeg redatelja koji je u nedostatku talenta našao sebe kao zapovjednika u prljavom ratu? Dakle, što je ovdje sporno?” zapitao se.

“Moje srce plače za svakim ko će me otpratiti zbog smrti bilo kakvog ubice, ma koje vjere i nacije bio. Plače, jer ako se potresate nad smrću ubice, onda ste… što?“, napisao je Trifunović.

Ipak, čini se da su mu uvrede i rasprave u komentarima bile previše pa je fotografiju nakon nekog vremena izbrisao sa svog Instagram profila.

Izvor: radiosarajevo

Facebook Comments