LIJEPO SPAVAJ ANĐELE: Prerano nas je napustila odbojkašica Amila Čorhodžić

LIJEPO SPAVAJ ANĐELE: Prerano nas je napustila odbojkašica Amila Čorhodžić

@Vedran J

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Velika tragedija zadesila je sport u Lukvacu, ali i TK. Naime, mlada odbojkašica Amila Čorhodžić preminula je nakon što joj je prije sedam dana pozlilo.

Čorhodžić (20) bila je članica ŽOK Lukavac. Klub je prije sedam dana objavio kako joj je pozlilo te da je u kritičnom stanju prebačena na UKC Tuzla, a njene saigračice i prijatelji molili su se da što prije ozdravi. To se nažalost nije dogodilo.

Njenu smrt potvrdila je objava na službenoj stranici ŽOK Lukavac.

“Draga naša lutko Amila!

Zauvijek ćeš ostati u našim srcima i u njima će biti ispisane najljepše riječi druženja sa tobom. Ostaćeš zauvijek neuveli cvijet u našem klubu, na svakom treningu i utakmici čut ćemo tvoj glas navijanja i bodrenja. Uvijek ćemo igrati i družiti se kao da si ti sa nama tu. Tvoje mjesto među nama nikada upražnjeno neće biti. Da ti dragi Bog podari najljepše dženetske bašće, bašće u kojima ces vječno živjeti. Uvijek ćemo pamtiti tvoj lik pun osmijeha, veselosti i žara za dobrim drugarstvom i pobjedama. Neka je rahmet tvojoj duši…

Tvoj ŽOK Lukavac”

Redakcija Radio Kameleona izražava najiskrenije saučešće porodici Čorhodžić, prijateljima, članovima kluba i ostalim ožalošćenima povodom Amiline smrti.

Facebook Comments