Frenkie, Kontra, Indigo predstavili prvi video sa Egzila

Frenkie, Kontra, Indigo predstavili prvi video sa Egzila

@Vedran M

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Pjesma predstavlja energičnu pripremu pred muzičko uzletanje, dok stih “pusti da bas drobi” savršeno opisuje flow bombastičnog singla.

“Đe Će Ko” je stvorena za odjekivanje iz kola, spavaćih soba i žurki. Produkcija iza koje stoji Indigo je izuzetno inventivna, a Frenkie i Kontra zvuče agresivno i samouvjereno. Na pjesmi gostuje i DJ Soul, koji je zadužen za scratch na ovoj pjesmi i ostatku albuma.

Malo više od godinu dana nakon izlaska hit albuma “Putanja”, Frenkie, Kontra, Indigo se vraćaju i donose nam 13 novih pjesama na zajedničkom ostvarenju Egzil. Proces kreiranja muzike i tekstova za ovaj album je trajao godinu dana, a snimljen, miksan i masterovan je samo 5 dana u Red Bull studiju u Tokiju. Sve pjesme, snimljene u Japanu, odišu izuzetnom energijom. Njima predvodi “Đe Će Ko”, pjesma koja funkcioniše kao eksplozivan početak putovanja u svijet koji je ‘’Egzil’’ izgradio.

 

Album ’’Egzil’’ je od danas dostupan u digitalnoj pretprodaji na servisima Google Play, Amazon i iTunes. PREORDER NA LINKU https://fmjam.lnk.to/Egzil

 

Izvor: fmjam

Facebook Comments