Muškarac u ovom znaku glasi za najboljeg supruga Zodijaka

Muškarac u ovom znaku glasi za najboljeg supruga Zodijaka

@Vedran M

Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

On je vjeran, blag i dobar. Vrlo je senzualan i učinit će sve da njegova partnerica uživa – zapravo to mu je na prvom mjestu. Odličan je ljubavnik, prepun strasti…

Od svih znakova u Zodijaku najbolje osobine koje čine savršenog supruga ima – Bik. 

Njemu su brak i obitelj na prvom mjestu. On čvrsto stoji nogama na zemlji, ne živi u oblacima i ne obećava ono za što nije 100 posto siguran da će moći ispuniti.

On je vjeran, blag i dobar. Vrlo je senzualan i učinit će sve da njegova partnerica uživa – zapravo to mu je na prvom mjestu. Odličan je ljubavnik, prepun strasti i dok vodi ljubav njemu se nikuda ne žuri – voli da sve ide polako i emotivno.

Foto: Dreamstime

Muškarac rođen u znaku Bika je vrlo uporan i kada nešto poželi – to će i imati, ili će barem dati sve od sebe kako bi došao do toga. Karijera, posao i zarada mu nisu na prvom mjestu, iako želi biti uspješan i uzdržavati obitelj. On želi uživati u životu, u svojoj obitelji, želi imati dom…

Vrlo je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije rasipan i ne tolerira ljude koji ga žele iskoristiti. Kada se jednom oženi, Bik se ne razvodi tako lako – dat će sve od sebe da taj brak uspije, prenosi Atma.

Facebook Comments