Pet stvari koje žene vješto kriju od muškaraca

Pet stvari koje žene vješto kriju od muškaraca


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Žena će vješto da sakrije neke stvari od svog partnera, i to ne zato što se boji da ih otkrije, već zato što je to dio “njene slobode”.

U istraživanju sprovedenom na društvenim mrežama, žene su teško otkrivale šta skrivaju, ali kada su nakon nekog vremena maske ipak počele da padaju, otkrile su mnogo toga što vješto skrivaju od svojih partnera.

Ovo je pet najčešćih odgovora:

1. Imala je i bolja seksualna iskustva

Ako je partnerka imala nekog boljeg ljubavnika, sigurno to neće da otkrije. Većina žena se boji da će biti osuđivane zbog svojih seksualnih želja, želje za eksperimentisanjem ili nečeg trećeg, a neke žene jednostavno to ne žele da otkriju sadašnjem partneru jer će muškarac stalno da se propituje: “Da li sam dobar ljubavnik, mogu li da budem bolji od bivšeg?” A to je ženama jako iritantno.

2. Ženske priče

Ma koliko bile otvorene u komunikaciji sa svojim partnerom, žena će ipak neke stvari da podijeli samo sa svojom prijateljicom. Neke žene su otkrile da nikada sa svojim partnerom ne bi podijelile tajne koje su im prijateljice ispričale.

3. Kako uspijevaju da budu tako lijepe

Možda je pitanje poprilično čudno, ali mnoge žene neće svom partneru da otkriju koje sve bjuti rituale sprovode kako bi izgledale tako dobro. One žele da sakriju te sitne bore na licu ili ostale nedostatke i neće da otkriju na koji način im to polazi za rukom.

4. Osjećanja prema bivšem

Ako muškarac pita svoju partnerku da li je zaista raščistila sa svojim bivšim, reći će da jeste. Iako možda u sebi gaji još neke osjećanja, to neće da otkrije kako ne bi povrijedila svog sadašnjeg partnera. Tokom istraživanja, neke žene su otkrile da su ipak svom sadašnjem partneru dale nagovještaj da je njihov bivši bio “dobra prilika” kako bi sadašnji partner znao da mora više i jače da se potrudi.

5. Stavovi o njegovoj sestri, majci, ocu

Mnoge žene otkrile su da će sa ovim temama biti jako oprezne, bez obzira na to kakav stav imale prema nekom članu njegove porodice. Razlog tome je što ne žele da se on dovede u stanje da mora da bira između njih i nje. “Ne želimo mi da budemo te koje će da razruše njihov odnos”, jedna je od izjava.

Facebook Comments