Živjeli u glamuru i luksuzu, danas se za sitne pare povlače po rijalitijima

Živjeli u glamuru i luksuzu, danas se za sitne pare povlače po rijalitijima

@Vedran M

Pratite Kameleon na Facebooku


U rijaliti obično ulaze neafirmirani pjevači, nepoznati glumci, starlete, plesačice, oni koji imaju dosta slobodnog vemena i žele da se za njih čuje. Međutim, nerijetko među njima završe i nekadašnje velike zvijezde.
Tako je Snežana Mišković, svima poznata kao Viktorija, koja je 1986. godine proglašena za najbolju rok pjevačicu, a već sljedeće godine za pjevačicu godine, završila karijeru kao zvijezda rijalitija.
Viktorija je ušla u prvu sezonu “Farme”, gdje je otvorila dušu i govorila o svojoj karijeri, o kćerci, a jednom prilikom je otkrila i razlog svog učešća.
-Ušla sam na “Farmu” kako bih pokazala sudijama ko sam i ko gaji moje dijete – rekla je Viktorija.
Uvijek je “tjerala po svome” kako kaže njena pjesma, i izborila se za svoje mjesto pod zvjezdanim nebom.
Dotakla se i svog bivšeg supruga za koga je rekla: “Nadam se da je živ, mada čula sam da nije.”
Ali, tu nije bio kraj njenim putešestvijama po rijaliti programima, već je prošlog mjeseca rok pjevačica ušla i u “Zadrugu”.
– Što se tiče rijalitija “Zadruga”, ulazim da uživam. Meni je jako drago što je Pink napravio svoju licencu i da svijet može nešto da vidi i od nas. Iznenadit ću mnoge, ali jedno je sigurno, na Farmi sam se malo ložila, ali je to za mene bila škola. Više niko ne može da me izbaci iz takta. Ako neko uradi nešto loše, on samo pokazuje svoje lice – rekla je Viktorija.
I njena kolegica Lepa Lukić batalila je svoje primarno zanimanje pjevačice i bacila se u rijaliti vode.
Rijetko ko može da se pohvali dugom i briljantnom karijerom kao Lepa Lukić, a koja poslije toliko decenija na sceni i hitova koji su ostali zapisani u vremenu, ne prestaje da intrigira javnost.
Dok neki smatraju da njoj nije mjesto među starletama, osobama bez zvanja i profesije, Lepa kaže da je svuda dobrodošla i da publika uživa u njenim pjesmama, ali i da je rado gleda u rijalitiju.
-Tamo idem zbog para, zašto da ne idem kad i u ovim godinama mogu da zarađujem i na kamenu, gdje kod hoćete! To me podmlađuje. Kažu ljudi kako učesenici u rijalitiju rade svašta, pa neka rade, ja ne radim. I kod kuće to gledam, samo bez para. Nije ništa loše ako učestvujete u takvim programima, svako ima svoj obraz. Ako neko hoće da bude budala, neka bude, ja mu ne branim. Narod mi ne zamjera što idem u rijaliti, voli da me tamo gleda. Ako me narod ne osuđuje, ne zanima me šta kažu pojedinci, i to baš oni koji sada ulaze u rijaliti – rekla je ona jednom prilikom za Novosti.
Međutim, ako je neko pravio šou u rijalitiju onda je to legendarni doktor za rokenrol i dvostruki učesnik “Velikog brata” Milić Vukašinović!
Svađao se sa Vendi danima, a jednom prilikom ju je odgurnuo i zveknuo vratima, zbog čega je bio kažnjen. Pjevačica je prokomentirala kako je on “perfidni starkelja sa dvoje unučića i ceri se kao miš koji nešto ide i sitno kevće’.
I Peđa D Boj, čuveni muzičar poznat po još čuvenijoj pjesmi “Jugoslovenka”, je pravio skandale po rijalitiju, ušao u “Velikog brata”, pokazivao svoje genitalije, što bi on rekao, “vadio budalu” i par puta se napio dobrano!
Na kraju, ni Bebi Dol nije odoljela čarima najgledanijih programa, pa se našla u “Farmi”, ali ne zbog para kako bi mnogi pomislili.
-Koga interesuje da li imam da jedem hljeb ili ne? Mislim da je to glupost, ne mogu da živim od muzike. Stvarno ne želim da pričam o tome. Trudim se da budem skromna i fina. Neću da budem bogata, jer svako ko je bogat, taj je nesretan. Rano sam počela da radim, toliko puno para sam potrošila da ne želim da ih vidim. Smučile su mi se – rekla je Dragana Šarić prije ulaska u “Farmu”.
Izvor: avaz

Facebook Comments