Za sve one koji žele otputovati negdje – i imaju visoka očekivanja: AUTOHOME krovni šator za novi MINI Countryman.

Za sve one koji žele otputovati negdje – i imaju visoka očekivanja: AUTOHOME krovni šator za novi MINI Countryman.


Pratite Kameleon na Facebooku


Spremite se za vrlo posebne izlete u veliki otvoreni prostor: najnovija generacija britanskog svestranog vozila savršena je za bijeg od svakodnevne rutine – a sada nudi i neobičan prostor za spavanje.

München.Novi MINI Countryman potiče duh otkrića. S velikim prostorom za do pet putnika i njihovu prtljagu, kao i opcijskim sustavom pogona na sve kotače ALL4, najnovija generacija britanskog vrhunskog markantnog svestranog vozila savršeno je opremljena za izlete koji prelaze granice urbane mobilnosti i asfaltirane ceste. A u slučaju da uz prestanak ceste, prestaje i dan, sada postoji mogućnost mjesta na kojem ćete provesti noć – za potpuno spontanu uporabu. Talijanski stručnjak AUTOHOME proširio je svoj asortiman kako bi uključio krovni šator koji savršeno odgovara izgledu novog modela MINI Countryman i trenutnom dizajnu marke MINI.

Posebno izdanje modela krovnog šatora AirTop dizajnirano je u suradnji s MINI dizajnerskim timom i sada ga je moguće naručiti od proizvođača u crnoj ili bijeloj boji u skladu s kontrastnim bojama za krovna i vanjska kućišta retrovizora za novi model MINI Countryman. AUTOHOME ima više od 50 godina iskustva u razvoju i izradi krovnih šatora za krovove automobila, a proizvodi se također koriste u sektoru rekreacije i na profesionalnim ekspedicijama.

Postavljanje mobilnog skloništa olakšava se standardnim krovnim nosačima na novom modelu MINI Countryman. Time vam se omogućuje korištenje krovnih nosača specifičnih za model – dostupnih u MINI Shop-u kao MINI originalni dodatak. Krovni sustav za privezivanje šatora može se montirati na ovaj nosač u nekoliko jednostavnih poteza bez potrebe za alatima. Navedeni krovni nosač pruža čvrsti temelj za pričvršćenje krovnog šatora, koji je čvrsto fiksiran i siguran pomoću uključenih čeličnih stezaljki.

Kada je sklopljen, krovni šator se jedva može razlikovati od konvencionalne transportne kutije. Aerodinamički optimizirane linije kućišta od staklenih vlakana osiguravaju smanjenje otpora zraka i buku vjetra. Otvaranje je jednostavno stvar otpuštanja sigurnosnih kopči – dviju na prednjoj strani i jedne na stražnjoj strani. Šator se zatim automatski podiže pomoću četiri plinske opruge.

Visina unutrašnjosti mobilne smještajne jedinice je 94 centimetara. Šator sa stabilnim pokrovom i vanjskim zidovima u posebnoj visokokvalitetnoj tkanini ne samo da pruža zaštitu od kiše nego i optimalna ventilacijska svojstva, kao i visoku razinu izolacije od vrućine i buke. Značajke krovnog šatora uključuju madrace visoke gustoće s pamučnim pokrovom, dvoja vrata i dva prozora sa patentnim zatvaračem, sitnozrnatu mrežicu protiv komaraca na svim otvorima i unutrašnje LED svjetlo pogonjeno akumulatorom, kao i mrežama za prtljagu i džepovima za osobne stvari. Čvrste aluminijske ljestve su osigurane za uspon na najgornji kat modela MINI Countryman.

Svojim snažnim motorom, sustavom pogona na sve kotače ALL4 i dopuštenim kapacitetom vuče do 1.800 kilograma, novi model MINI Countryman također je prikladan za vuču karavana. No, krovni šator je taj koji savršeno čuva načelo markekoje je postojano kroz vrijeme, a to je dobivanje maksimalnog prostora iz minimalne površine. Mjesto za spavanje, za sve one MINI obožavatelje koji žele pobjeći tijekom dana i imati visoka očekivanja tijekom noći,ima mjere od 2,10 metara duljine i 1,30 metara širine – dovoljno za smještaj vanjskih noćenja za dvoje. Pruža dom gdje god se stanari novog modela MINI Countryman osjećaju ugodno u bilo kojem trenutku. Bilo na selu, na plaži ili u planinama – gdje god novi model MINI Countryman osvaja novi teren, njegov krov pruža mjesto zapostaviti šator na vrhunskoj lokaciji.

Facebook Comments