Jelena Babić (GUMA M): Renault privredna vozila imaju kvalitet i francusku udobnost (FOTO)

Jelena Babić (GUMA M): Renault privredna vozila imaju kvalitet i francusku udobnost (FOTO)

@Vedran J

Pratite Kameleon na Facebooku


Ulazimo polako u najzanimljiviji dio velikog AUTOSHOW WEEK-a koji se održava u Tuzli, ispred Bingo City Centra. Danas je treći dan, odnosno Dan privrednih vozila, a posjetitelji su, između ostalih imali priliku vidjeti koja su to nova privredna vozila koju predstavlja kompanija GUMA M.

“Zadovoljni smo sa posječenošću i organizacijom. Ovakvih događanja je malo u BiH i iznimno nam je drago da se odazvalo puno izlagača. Ovih pet dana imamo sajamske cijene. Uz kupovinu novog putničkog Renault vozila, kupcima poklanjamo krovne nosače, nosače za bicikl i nostaglijski poni bicikl. Uz ostale modele tu su i četiri zimske gume”, rekla je za Kameleon Jelena Babić, voditelj prodaje u kompaniji GUMA M, generalnog uvoznika Renault, Nissan i Dacia vozila za BiH.

Od privrednih vozila koji se nalaze na AUTOSHOW WEEK-u, Jelena Babić izdvaja:

“Doveli smo Clio Societe, Renault Master i Dacia Dokker, tako da posjetitelji mogu pogledati i bogatu ponudu iz teretnog programa, da otkriju naša laka gospodarska vozila za svoje poduzeće. Mislim da sigurno mogu naći nešto za sebe. Recimo, ljudi se u Renault Masteru sa dugih putovanja vraćaju odmorni, riječ je o dobro poznatim štedljivim motorima i servisni intervali su znatno duži u odnosu na ostale ponuđače. Renault ima kvalitet i francusku udobnost”, pojasnila je Babić.

Facebook Comments