Detalji jutrošnje porodične tragedije: Godinama zlostavljao suprugu, danas joj pucao u leđa!

Detalji jutrošnje porodične tragedije: Godinama zlostavljao suprugu, danas joj pucao u leđa!

@Vedran M

Pratite Kameleon na Facebooku


Branko Stambolić (79) pucao je jutros oko 10.50 sati u bivšu suprugu Bosiljku (74) i teško je ranio, a potom počinio samoubistvo u stanu u ulici Relje Krilatice u banjalučkom naselju Borik.

omšije su nam danas ispričale da je ranjena žena bježeći od pomahnitalog muža, istrčala iz stana, a on joj je pucao u leđa.

– Povikala je “ubi me“ i pokušala je da uđe u stan kod komšinice preko puta – ispričale su nam komšije na mjestu događaja.

Brankovo beživotno tijelo danas su iz stana iznijeli i odvezli radnici banjalučkog Novog groblja, dok je teško povrijeđena žena prevezena u UKC Banja Luka.

– Pacijentkinja je primljena sa prostrelnom ranom grudnog koša. U toku je hiruško zbrinjavanje. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene i krajnje neizvjesne – saopštili su iz UKC Banja Luka.

Komšije su ispričale da su se Stambolići razveli prije nekoliko godina, ali su zajedno u suvlasništvu imali stan u Boriku. Bivši suprug je ranije zlostavljao nesretnu ženu zbog čega je intervenisala i policija, a ona je komšijama pričala da strahuje i da će je ubiti.

– On je imao jednu sobu u stanu u koju je dolazio. I ranije ju je maltretirao i ona je svima pričala da strahuje od njega. Imaju jednog sina – ispričala nam je stanarka zgrade u kojoj su živjeli Stambolići.

Ona ja kazala i kako je njega jutros zatekla oko 10 sati kad je ulazio u zgradu.

– Izgledao je čudno, ne znam da li je bio pijan ili nešto drugo, ali mi nije bilo prijatno kada sam ga vidjela – kratko je dodala naša sagovornica. Banjalučka policija obavila je uviđaj na mjestu događaja u prisustvu dežurnog tužioca, ali nisu iznosili detalje.

– Došlo je do upotrebe vatrenog oružja usljed čega je jedno lice od zadobijenih povreda preminulo, a drugo lice je zbog zadobijenih povreda prevezeno u Univerzitetsko klinički centar RS. Rad na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se desio navedeni događaj je u toku – saopćili su iz Policijske uprave Banja Luka.

 

 

Izvor: faktor

Facebook Comments