OSIJEK: Vrijedno priznanje za tuzlanskog profesora Midhata Jašića

OSIJEK: Vrijedno priznanje za tuzlanskog profesora Midhata Jašića

@Vedran J

Pratite Kameleon na Facebooku


Na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku otvoren je 10. Međunarodnoi znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA, čiji je cilj prikazati najnovija saznanja o proizvodnji hrane i utjecaju hrane na zdravlje.

Interdisciplinarni pristup garantuje veliki broj aktualnih tema iz područja zdravstvene sigurnosti hrane, analize hrane, proizvodnje zdravstveno sigurne i nutritivno vrijedne hrane, nutricionizma, funkcionalne hrane, dodataka prehrani, dijetetike i dijetoterapije.

Preko 470 autora na Skupu će prezentirati najnovije spoznaje, kroz šest plenarnih i 29 usmenih priopćenja te 118 posterskih prezentacija, a Skup će biti bodovan sukladno pravilnicima Hrvatske liječničke komore, te Farmaceutske komore TK.

Na skupu će se za zasluge desetogodišnjeg kontinuiteta održavanja skupa HRANOM DO ZDRAVLJA dodijeliti priznanja Prof. d.r Dragi Šubariću, prorektoru Sveučilišta u Osijeku, zatim Prof. dr. Midhatu Jašiću iz Tuzle te Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek kao i Tehnološkom i Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Tuzli.

Facebook Comments