AUTOSHOW WEEK: Održan Forum “Dan novih tehnologija – novi koncepti u autoindustriji” (FOTO)

AUTOSHOW WEEK: Održan Forum “Dan novih tehnologija – novi koncepti u autoindustriji” (FOTO)

@Vedran J

Pratite Kameleon na Facebooku


U okviru AUTOSHOW WEEK-a koji je počeo u Tuzli, danas je u Bosanskom kulturnom centru održan Forum pod nazivom DAN NOVIH TEHNOLOGIJA – NOVI KONCEPTI U AUTOINDUSTRIJI.

Forum, kojeg su organizirali marketinška agencija Colosseum i Kantonalna privredna komora Tuzla je u uvodu otvorio Zlatko Berbić, direktor projekta AUTOSHOW WEEK, dok je moderatorica bila Edina Kurtić.

O električnim automobilima govorila je Jelena Babić, voditeljica prodaje iz kompanije “GUMA M”, a svoje predavanje imao je i Semir Junuzović iz kompanije “Junuzović-Kopex”. Njegova tema je bila CNG gas – energent 21. stoljeća.

“Prvi električni automobil i punionice EP u BiH” bio je naziv teme o kojoj je govorio Adnan Bosović iz Elektroprivrede BiH, dok je o “Autoindustriji u BiH iz perspektive proizvođača” govorio Nijaz Hamidović, projekt menadžer “Wagner Automotiv” Gradačac.

Za kraj današnjeg Foruma DAN NOVIH TEHNOLOGIJA – NOVI KONCEPTI U AUTOINDUSTRIJI, slušali smo Ahmeda Ćerimovića iz NextBike-a, sa temom “Next Bike-sjedi i vozi – Bike sharing concept”.

Za kraj, preporučujemo da posjetite AUTOSHOW WEEK koji se održava u Tuzli sve do 15. oktobra ove godine, ispred Bingo City Centra.

Facebook Comments