C3: Snaga karakternih crta

C3: Snaga karakternih crta


Pratite Kameleon na Facebooku


Autokuća Pavić će na dolazećem Autoshow Weeku 2017  predstaviti novi Citroën C3 i  obnovljeni najprodavaniji model, koji je od 2002. proizveden u više od 3,5 miliona primjeraka. Svojom personom izražajnih boja, novi C3 ruši ustaljena tržišna pravila te donosi svježinu i optimizam. Ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja.

Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Naposljetku, opremljen je suvremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM Citroën™, ugrađena kamera visoke razlučivosti koja omogućuje dijeljenje slika i videa, a predstavljena je prvi put u svijetu.

Novi C3 donosi val svježine u svijet automobila. Svestrana limuzina ruši stereotipe te se ističe kao energičan i raznobojan automobil dražesne osobnosti.

Novi Citroën C3 samo je srce vrijednosti marke CITROËN:

„OPTIMISTIC“zahvaljujući odvažnom dizajnu. Već se na prvi pogled ističe jedinstven oblik novog C3. Visok i harizmatičan prednji blok i široke konture automobilu daju mu snažan i energičan stav. Po glatkoj silueti, vizualnom potpisu i bojama taj je model moderan i u skladu s vremenom. Jedinstvenu osobnost naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. Taj je automobil pristupačan na tržištu kako bi svako u skladu sa svojim željama mogao imati automobil snažnog karaktera. Izvana, novi C3 može krasiti dvobojna karoserija s 3 boje krova, koje prate obojani detalji na svjetlima za maglu, kućištima osvrtnih zrcala, stražnjim staklima i na Airbump-u®. U unutrašnjosti su dostupna 4 paketa uređenja, kako bi svatko mogao izabrati unutrašnjost koja odgovara njegovoj osobnosti . Kabina odmah ostavlja dojam prostranosti te je naglašena izradom sjedala i dizajnom armaturne ploče vodoravnih pročišćenih linija.

„HUMAN“ zahvaljujući zadovoljstvu koje pruža. S programom Citroën Advanced Comfort®, prema kojem je osmišljen novi C3, Citroën mijenja obilježja udobnosti i donosi svoju suvremenost. Već pri ulasku u vozilo osjeća se pravo zadovoljstvo zahvaljujući sjedalima koja su vizualno ugodna i fizički udobna, panoramskom ostakljenom krovu koji kabinu preplavljuje svjetlošću, domišljatim pretincima ili pak prostranom i privlačnom prostoru. Taj je doživljaj naglašen obradom boja i materijala koja je nadahnuta svijetom namještaja i putovanja pa se u novom C3 osjećate kao kod kuće. Naime, novi C3 svojim putnicima nudi utočište koje putnike štiti od vanjske okoline te ih zaklanja od ceste. Nudi jednostavniju upotrebu zahvaljujući, na primjer, dodirnom tabletu od 7’’ na kojem su dostupne sve funkcije te opciji otključavanja i pokretanja vozila bez ključa. Novi C3 ima 5 vrata te je praktičan, a istodobno i kompaktan uz dužinu od 3,99 m.

„SMART“ zahvaljujući tehnologijama u korak s vremenom. CITROËN nudi ConnectedCAM Citroën™ kao svjetsku premijeru. Širokougaona kamera visoke rezolucije povezana s internetom savršeno je ugrađena te omogućuje da slikama ili videom ovjekovječite životne trenutke te da ih zatim objavite na društvenim mrežama ili ih sačuvate za sebe. Novi C3 nudi i niz opreme koja vozaču pojednostavnjuje život: navigacijski sustav 3D s glasovnim prepoznavanjem i povezan s internetom, kamera za vožnju unatrag, upozorenje na nenamjeran izlazak iz voznog traka i nadzor mrtvog kuta. Učinkovitost novog modela C3 odražava se i u gami snažnih i ekonomičnih motora: benzinskih PureTech i dizelskih BlueHDi te u automatskom mjenjaču najnovije generacije EAT6.

Pokrovitelji: Vlada  TK
Sponzori: Telemach, Junuzović-Kopex, Sarajevo osiguranje, Sparkase Leasing.
Prijatelji projekta: Privredna komora TK, Elektroprivreda BiH, Terassit Insulation, Boms-Expo, Imperio…
Partner projekta: Bingo City Center.
Rezervišite termin i dobrodošli.

Facebook Comments