Ljubav prema Čeliku ne poznaje granice: Roditelji mladih igrača se ujedinili i “prihvatili se posla” (FOTO)

Ljubav prema Čeliku ne poznaje granice: Roditelji mladih igrača se ujedinili i “prihvatili se posla” (FOTO)

@Vedran J

Pratite Kameleon na Facebooku


Za Čelik iz Zenice bi u narednom periodu trebali stići bolji dani, a da su oni na putu dokazuje i nova akcija Zeničana, piše portal scsport.ba

Naime, roditelji omladinaca ovog kluba su se odlučili priteći u pomoć Čeliku, te su se ponudili u fizičkom angažmanu za obnavljanje svlačionica u kojima prije i poslije treninga borave njihova djeca.

“Ljubav prema klubu ne poznaje granice. Danas su nas u to uvjerili i roditelji naših mladih čeličnih momaka, uzrasta pionira, kadeta i juniora. Zajedničkim angažmanom, vrijednim svake pohvale, aktivno su se uključili u obnavljanje svlačionica naših mladih selekcija. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su imali bilo kakvo učešće u ovoj akciji, te na divan i jedinstven način pokazali ljubav prema Čeliku. Također, pozivamo sve navijače i simpatizere kluba, koji se dosad nisu učlanili, da to što prije učine, te tako postanu dio jedne velike crno-crvene porodice. Svi imaju priliku dati svoj doprinos klubu i kupovinom polusezonskih ulaznica, te na brži, ljepši i jeftiniji način pratiti svaku domaću utakmicu voljenog kluba na najljepšem stadionu u BiH. Očekujemo Vas, svi za Čelik!”, stoji na zvaničnoj Facebook stranici kluba!