FOTO: Nova poslovnica NLB Banke u Mostaru za još kvalitetniju uslugu građanima

FOTO: Nova poslovnica NLB Banke u Mostaru za još kvalitetniju uslugu građanima


Pratite Kameleon na Facebooku


U centru Mostara, na Rondou, u ulici Kralja Petra Krešimira IV i u prisustvu brojnih klijenata, predstavnika institucija, medija i građana Mostara, danas je otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke Sarajevo. Ugodan bankarski ambijent nove poslovnice i savremene tehnologije, čiji trend prati NLB Banka je još jedan garant uspješnog poslovanja.

“Otvaranjem ove nove i savremene poslovnice NLB Banke u Mostaru, želimo još više unaprijediti odnos sa našim klijentima. Nakon otvaranja novih poslovnica u Širokom Brijegu, Ljubuškom i Sarajevu, otvaranje poslovnice u Mostaru je još jedan korak ka ostvarenju naših ciljeva. Želimo biti još bolji partner našim klijentima i osigurati im funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati finansijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara. Uposlenici NLB Banke će učiniti sve da klijenti u Mostaru uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe. I ova poslovnica je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima koji se oslanjaju na savremene tehnologije i zadovoljava sve potrebe modernog bankarskog poslovanja. Sigurna sam da će naši klijenti biti zadovoljni našom bankarskom ponudom”, izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d. Sarajevo.

Otvaranje nove poslovnice NLB Banke na atraktivnoj lokaciji će građanima Mostara i okoline omogućiti još bolju i kvalitetniju uslugu i veću dostupnost NLB Banke. Nova poslovnica je ujedno je i primjer koliko NLB Banka ulaže u razvoj i modernizaciju mreže poslovnica u svim regijama svog poslovanja.