Ronaldo je poručio: Odlučio sam, odlazim iz Madrida!

Ronaldo je poručio: Odlučio sam, odlazim iz Madrida!


Pratite Kameleon na Facebooku


Španski list “Marca” prenosi da je Cristiano Ronaldo u kampu reprezentacije Portugala rekao suigračima iz reprezentacije: “Odlazim iz Madrida! Odlučio sam, nema natrag!”

I dok neki i dalje smatraju da je to samo pritisak kako bi dobio još veću platu u Madridu, neki vjeruju da je zaista došlo i do trenutka razlaza Reala i ikone generacije koja je triput bila europski prvak.

Kako bi Real Madrid mogao izgledati bez Cristiana Ronalda? Da, zvuči nemoguće, ali ako iko to može, to je Real. Bez pojačanja, veznu bi liniju i dalje držali Toni Kroos, Luka Modrić i Casemiro. Naprijed bi Karim Benzema zadržao svoje mjesto, dok bi Isco popunio mjesto sa kojeg je u završnici sezone ionako istisnuo Garetha Balea, a Velšanin bi došao na Cristianovo mjesto.

Pogledamo li, ipak, koga bi Real mogao kupiti, mogućnosti su bezbrojne. Tim više što je odštetna klauzula za Cristiana milijarda eura! Ali najintrigantnija je ona s Kylianom Mbappéom. Bi li on mogao popuniti Ronaldovo mjesto i baciti Balea ili Isca na klupu?

Izvor: 24sata.hr