Šanaja Tvejn objavila pjesmu poslije 15 godina

Šanaja Tvejn objavila pjesmu poslije 15 godina


Pratite Kameleon na Facebooku


Kanadska kantri i pop pjevačica Šanaja Tvejn snimila je i izbacila nov materijal poslije pauze duge deceniju i po.

Šanaja, čije je pravo ime Ajlin Redžina Edvards, nije ništa novo snimila još od albuma „Up!” iz 2002. godine. O tome koliko je bila uspješna u poslu kojim se bavi(la) svjedoči podatak da je ona najprodavaniji ženski solo umjetnik svih vremena i svih žanrova sa više od 40 miliona prodatih nosača zvuka samo u SAD.

Prva pjesma sa novog albuma predstavljena je kao singl i zove se „Life’s About to Get Good”, a video je već objavljen na YouTubeu. Najavljeno je da će kompletan album izaći krajem septembra.

Sada 51-godišnja pjevačica napravila je pravi bum sa albumom „Come On Over” iz 1997. godine pošto se radi o najprodavanijem kantri albumu u istoriji. Album je čak 11 nedjelja bio na prvom mjestu britanskih lista albuma, što je samo po sebi nestvaran usjpeh s obzirom na to da kantri muzika i nije baš popularna u Velikoj Britaniji.

Šanaja Tvejn je od 1993. do 2008. godine bila udata za muzičkog producenta Mata Langa sa kojim ima 16-godišnjeg sina. Njihova ljubavna priča dobila je pomalo bizaran zaokret pošto ju je Mat prevario sa tadašnjom djevojkom njenog sadašnjeg supruga Frederika Tiboa. Ta djevojka je bila njena najbolja prijateljica.

Gostujući kod TV voditeljke Opre Vinfri pjevačica je rekla da je bila u “emotivnom haosu” kada je 2008. godine saznala da je njen suprug Lang vara sa Mari-En Tibo.

– Mislila sam da nikada više neću pjevati. Gotovo 14 godina nisam napisala pjesmu bez njega. Nisam znala odakle da počnem – rekla je dobitnica pet Gremija tom prilikom.