FOTO: U Banja Luci otvoren Beko Shop, 30. poslovnica u BiH!

FOTO: U Banja Luci otvoren Beko Shop, 30. poslovnica u BiH!


Pratite Kameleon na Facebooku


U petak, 9. juna 2017. godine otvoren je ekskluzivni Beko shop u Banja Luci, u ulici Branka Popovića 310, u sklopu Hiper Kort centra u Dervišima.

Beko shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni  zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH. Ovo je četvrti ekskluzivni Beko shop u Banja Luci, a 30-ti u BiH. Beko shop se prostire na površini od 177 metara kvadratnih prostora. Zaposleno je pet mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 60.000 KM.

U ponudi ima preko 1.000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

“Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To nas čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih  uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni. Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim. Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima. Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana”, ističu u Beku.

Kompanija  Omega d.o.o. je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Banja Luci, Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

Kako bi podržali sve mlade bračne parove koji kupuju u Beko shopovima u cijeloj BiH, za sve njih priredjena je  posebna pogodnost. Naime, mladenci će prilikom kupovine u bilo kojem Beko shopu  imati obezbijeđen dodatni popust od 5%. Kako bi ostvarili popuste, potreban je samo jedan uslov, a to je da mladenci donesu kopiju vjenčanog lista kao dokaz da su sklopili brak prije maksimalno tri mjeseca.

Cilj ove akcije je da se omogući povoljnija kupovina svim ljudima koji tek stupaju u brak, te da im se uljepša početak novog života.

U znak zahvalnosti svim svojim kupcima, u Beko shopovima su pripremljene akcije u predstojećim mjesecima. Jedna od njih je da za kupljeni frižider Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen poklon paketom  proizvoda robe široke potrošnje, po svom odabiru ili vaučerom u vrijednosti do 70 KM.

Kuhajte bez kompromisa na vrhunskih uređajima Beko i ne brinite o pranju Vašeg suđa. Idealno je vrijeme da renovirate svoju kuhinju. Kupite dva ili više ugradbenih uređaja i ostvarite popust od čak 50% na bilo koju mašinu za suđe.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba.