KAKO NAJBOLJE PROVESTI SUBOTU: “Izađi i treniraj” na Trgu slobode

KAKO NAJBOLJE PROVESTI SUBOTU: “Izađi i treniraj” na Trgu slobode


Pratite Kameleon na Facebooku


Jedinstveni sportski događaj u Tuzli, “IZAĐI I TRENIRAJ “, na kome će se okupiti veliki broj vježbača i ljubitelja sporta, održaće se u subotu, 20. maja sa početkom u 12 sati na Trgu slobode.

Prošle godine sportski karavan “IZAĐI I TRENIRAJ” krenuo je iz Bijeljine. Bio je to mali korak ka boljem kvalitetu života koje su prepoznale kompanije NIKE i SPORT VISION.

“Vaša zainteresovanost, pozitivni komentari i dobra energija doprinjeli su tome da se proširimo i posjetimo nekoliko gradova BiH. Stotine vježbača na trgovima Bijeljine, Brčkog, Sarajeva i Mostara pokazali su da smo na pravom putu. Ovoga puta još bolji, snažniji i kvalitetniji. Ne propustite najbolji sportski događaj u regionu. Očekuje vas puno dobre zabave i velika količina energije”, kazao je Amir Mujkić jedan od prezentera na ovom događaju.

DODATNI RAZLOG da nam se pridružite su i POKLONI za sve vježbače i + glavna nagrada za sretnog dobitnika … zato IZAĐI I TRENIRAJ.

PRIJAVE za učešće su obavezne i obavljaju se porukom na FB stranici IZAĐI i TRENIRAJ, a samo registrovani učesnici ovoga eventa dobijaju majcu i učestvuju u nagradnoj igri u kojoj najsretniji osvaja NIKE patike…

Povezani postovi