Izbijelite zube u samo nekoliko minuta pastom od dvije egzotične namirnice

Izbijelite zube u samo nekoliko minuta pastom od dvije egzotične namirnice


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Sigurno ste do sad već čuli za neke prirodne metode izbjeljivanja, ali izgleda da ova zaista djeluje.

 

SVATKO želi imati blistavo bijeli osmjeh, no tretmani izbjeljivanja poprilično su skupi, a trikovi iz kućne radinosti najčešće neučinkoviti.

No sada se  blogerice kunu u učinkovitost ove jednostavne paste, za koju vam trebaju samo dva sastojka, a navodno djeluje već i nakon jedne primjene.

Za izradu paste trebat će vam jedna kaškica kokosova ulja i prstohvat kurkume, a egzotične sastojke potrebno je dobro promiješati u posudici. Dobivenu smjesu zatim četkicom utrljajte u zube, ostavite da stoji pet minuta i isperite.
Prije nego isprobate ovu metodu izbjeljivanja, moramo vas upozoriti kako će od smjese s kurkumom vaša četkica požutjeti. Također, nemojte se nadati drastičnoj promjeni već nakon prvog korištenja, no budete li ovo radili 2-3 puta sedmično, primijetit ćete kako vaši zubi postepeno postaju sve bjelji i bjelji. Glavni “krivac” za to je kurkuma, koja dokazano uklanja zubni kamenac, a za razliku od hemijskih izbjeljivača, ovaj prirodni sastojak neće naštetiti vašoj usnoj šupljini. Kokosovo ulje također ima slično djelovanje, a oba sastojka možete koristiti i na koži, kao i u pripremi hrane.
Izvor: index.hr

Facebook Comments