HBO već radi na četiri nove Game of Thrones serije

HBO već radi na četiri nove Game of Thrones serije


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Najpopularnija serija televizije završit će iduće godine, a HBO već razmatra nasljednike. Čak četiri scenarija su u razvoju.

Nastojao je HBO čim duže odgađati kraj Igre prijestolja, no kompromis s autorima je postignut lani i bit će to iduće ljeto, skraćenom sezonom od šest epizoda. No, najpopularnija serija današnjice vrlo će vjerojatno dobiti svog nasljednika — HBO je organizirao scenarističku igru prijestolja gdje će se četverac scenarista boriti za pravo snimanja nove serije. Razvijat će četiri različita prijedloga za, jasno, četiri nove potencijalne serije — a HBO će potom birati kojim će smjerom razvijati franšizu.

Trenutni showrunneri Dan Weiss i David Benioff su zasad etiketirani kao izvršni producenti i nemaju prste u razvoju serija, dok će George R.R. Martin imati određenu ulogu, kao novi izgovor za prokrastinaciju od pisanja romana.

Malo je poznato o samim scenarijima, osim njihovih autora — nepoznato je hoće li to biti nastavci priče, smješteni u prošlost ili spin-offovi sa postojećim likovima. Angažirani scenaristi su Max Borenstein (Kong: Skull Island i Godzilla), Jane Goldman (Kick-Ass), Brian Helgeland (L.A. Confidential) te Carly Wray (Mad Men, The Leftovers), a nitko od njih dosad nije radio na Igri prijestolja.

Sedma sezona stiže 16. srpnja.

Izvor: Buka

Facebook Comments