ČETVRTAK JUTRO NA KAMELEONU: Zabava, spektakl i nagradne igre!!!

ČETVRTAK JUTRO NA KAMELEONU: Zabava, spektakl i nagradne igre!!!

@Vedran J

Pratite Kameleon na Facebooku


Vjerujemo da se svaki dan budite sa našim Hazetom, a mi vas pozivamo da tu tradiciju nastavite i u četvrtak, 4. maja, jer smo vam pripremili sjajnu muziku, zabavu, zanimljive goste i nagradne igre!!!

Dakle, u četvrtak ujutro ćemo vas nagraditi ulaznicama za dva velika i spektakularna događaja. U Clubu Palma održava se koncert legendarne grupe Galija, pa vam donosimo pojašnjenje kako i na koji način možete do ulaznica za muzičku “plovidbu” godine.

Samo dva dana kasnije, tačnije u subotu, 6. maja, Tuzla će biti domaćin spektakularnog plesnog eventa, rijetko viđenog na ovim prostorima. Jedinstveni svjetski spektakl orijentalnog plesa pod nazivom “Fantasm – Odyssey of Dreams” (Priča o Šeherezadi), u izvođenju i produkciji poznate trupe Bellydance Evolution, biće održan u BKC Tuzla.

Naravno, Kameleon, kao ponosni prijatelj ovog spektakla ima ulaznice za vas. Bićemo široke ruke jer ćemo sigurno nekog, vjernog slušatelja/slušateljku nagraditi i obradovati odlaskom na najveći plesni orijentalni spektakl u BiH.

Ali to nije sve! Jutro sa Hazetom ovog četvrtka ugostit će i jednu od organizatorica ovog spektakla, Lejlu Mehmedović, koja sa sobom dovodi ekipu sjajnih plesača iz Hollywood-a.

Zar treba bolji poziv? 😀 Dakle, četvrtak, 4. maj 2017. godine od 6.30 sati. Slušajte Kameleon i Jutro sa Hazetom…