Video-ŠOK I NEVJERICA ZA NOGOMETNI SVIJET: Zlatan Ibrahimović nakon sinoćnje ozljede završava karijeru!?

Video-ŠOK I NEVJERICA ZA NOGOMETNI SVIJET: Zlatan Ibrahimović nakon sinoćnje ozljede završava karijeru!?


Pratite Kameleon na Facebooku


U 90. minuti Ibra je pokušao primiti dugu loptu u duelu s braničem gostiju Modouom Mbodjijem. Međutim, u trenutku kad je želio primiriti na grudima, nezgodno je doskočio na desnu nogu, te se odmah srušio na travnjak i uhvatio za glavu.
Sudac Alberto Undiano označio je kraj regularnog dijela utakmice, a Unitedov napadač ostao je ležati na terenu držeći se za nogu, a igrači Anderlechta odmah su mu priskočili u pomoć. Nažalost, pomoći mu ovom prilikom nije bilo niti od liječničke službe koja je ušla u teren, a Ibra je čak i ovom prilikom ispao faca koja mami pljesak i ovacije. Iako su po njega došla nosila, on je odbio ležeći napustiti bojište, te se pridigao i vidljivo trpeći bolove odšepao s terena uz oduševljenu reakciju navijača.

Ali, njihovo oduševljenje zbog hrabre reakcije omiljene igračine, ubrzo je zamijenila bojazan i slutnje jednake Mourinhovima (iako tada još nisu čuli njegov komentar) i navijači su još tijekom produžetaka, nakon višekratnog gledanja Zlatanovog gadnog pada i okretanja noge u koljenu, bili uvjereni: Ovo je kraj.

Izvor: slobodna-bosna.ba