Nova DeeDee Sparrow kolekcija na 38. Nivea BH Fashion Week-u: Rainbow

Nova DeeDee Sparrow kolekcija na 38. Nivea BH Fashion Week-u: Rainbow


Pratite Kameleon na Facebooku


Na predstojećem, 38. Nivea BH Fashion Week-u Sarajevo u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models Mgmt International, ponovo će se predstaviti tuzlanska dizajnerica Aida Vrabac Trnačević sa svojom novom kolekcijom pod nazivom Rainbow.

Rainbow je, kako kaže Aida, u mislima dugo spremana kolekcija kojoj je tek sada bilo vrijeme da se desi. „Duga mnogima pruža osjećaj sreće i simbolizira zatišje poslije bure, i uvijek, kao i svaka druga kolekcija, dio je mene i onoga što je meni u datom momentu važno. Duga je u ovoj „priči“ most između odraslih nas i našeg unutarnjeg djeteta, pa vjerujem da će svaka DeeDee haljinica iz ove kolekcije pronaći svoju „djevojčicu“ kojoj će baš takva biti potrebna“.

Rainbow kolekcija je upotpunjena ručno rađenim nakitom MiJoone i ručno rađenim cipelama od kože, brenda Zizza Shoes iz Tuzle, a materijale za kolekciju je kao i prethodnih godina obezbijedila firma GIR d.o.o. iz Gračanice. Kolekcija je na programu treće večeri, u subotu – 29. aprila u 20:00 sati u hotelu Holiday Sarajevo. Cijeli modni događaj će pored bh medijskih kuća biti propraćen i od strane Fashion TV i Fashion One.

Fotografije: Lokacija „Vesele stepenice“ grada Tuzle / „Baloni duga“ iz Tuzle

Photo by B. Šabić / Make Up: Z. Softić

Nakit MiJoone by Alma & Baby Nur / Cipele by Zizza

Modeli: Ines Jovanović i Alma Zaimović – World Top models za 2015. i 2016. godinu

(članice Abc Models Mgmt International), Mia Mujačić

Materijali powered by GIR d.o.o.

DeeDee Sparrow by Aida Vrabac Trnačević