Promocija knjige “Ljetos i drugi ledovi” poznate spisateljice Martine Mlinarević

Promocija knjige “Ljetos i drugi ledovi” poznate spisateljice Martine Mlinarević


Pratite Kameleon na Facebooku


Mellain Hotel Tuzla Vas poziva na promociju knjige “Ljetos i drugi ledovi”svima nam drage i poznate spisateljice Martine Mlinarević u Kafeu Vidikovac 19. aprila 2017. godine od 19 sati.

Jedinstven ambijent, vrhunska spisateljica, neobična i posebna promocija kombinacija su za dobar provod.

Za sve koji požele osjetiti i doživjeti nešto novo i jedinstveno, Kafe Vidikovac Mellain Hotela idealno je mjesto za izbor izlaska u srijedu 19.04.2017. godine. U ambijentu jedinstvenom na ovim prostorima, goste će uz čitanje poezije i interakciju sa publikom zabavljati i  “super“” bend.

Mellain Hotel Tuzla jedan je od najatraktivnijih hotela u regiji. Dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe i najzahtjevnijih klijenata.

Smješten u srcu grada Tuzla, na jednoj od najatraktivnijih lokacija koja veže zdravstveni, univerzitetski, rudnički i privredni segment, idealno je mjesto za sve koji ulažu u svoje znanje i posao.

Blizina kompleksa Panonskih jezera stavlja ga na mjesto broj jedan kada je u pitanju ljetni turizam, a lječilište/banja Aquabristol svrstavaju ga u vrh ponude kada je u pitanju zdravstveni turizam.

Kongresna, Vip i ostale dvorane  u ponudi su za sve one koji žele svoj biznis predstaviti u skladu sa najvisočijim standardima poslovanja.

Povezani postovi