Nakit – poklon s kojim ne možete pogriješiti!

Nakit – poklon s kojim ne možete pogriješiti!


Pratite Kameleon na Facebooku


Pet je do 12, krajnje vrijeme da krenete u kupovinu osmomartovskih poklona za vaše najdraže dame, ako već do sada niste. U tom slučaju imamo savršeno rješenje za vas, koje vam je na dohvat ruke. Neka vaš izbor bude nešto iz velike i raznovrsne ponude Zlatarne TAURUS!

U Zlatarni TAURUS vrijedi martovska akcija „30% popusta na drugi artikl u srebru“. Popust se obračunava na drugi artikl bez uvjeta kolika je cijena prvog artikla.

Obzirom da trenutno u našoj Zlatarni imamo veliki izbor srebrnog nakita u sigurno ćete pronaći nešto za sebe i/ili za poklon jer s nakitom ne možete pogriješiti – on je uvijek visoko na listi najpoželjnijih poklona kod gotovo svake žene“, poručuju iz Zlatarne TAURUS.

Nakit se kao dar trajne emotivne i materijalne vrijednosti tradicionalno daruje za Dan žena, a ove godine u Zlatarni TAURUS postoji još nekoliko noviteta koje možete pronaći samo kod njih. Obzirom da cijene ovih popularnih artikala ionako nisu visoke, u akciji „30% popusta na drugi artikl” još se više isplate.

Ipak, ukoliko ove godine želite još više uštedjeti pri kupnji nakita sebi ili za poklon dobro je znati da možete svoj zaboravljeni nakit zamijeniti novim. U toj akciji naziva Staro za novo” svoj stari nakit možete zamijeniti za povoljniji ili, uz nadoplatu, skuplji artikl iz naše nove kolekcije i imati novi, moderan ukras kao i poklon za vaše najdraže.