U ovom bordelu ‘rade’ lutke, a izgledaju kao prave žene – VIDEO +18

U ovom bordelu ‘rade’ lutke, a izgledaju kao prave žene – VIDEO +18


Pratite Kameleon na Facebooku


Za oko 117 eura po satu, klijenti koji posjete bordel u Barceloni mogu izabrati jednu od četiri realistične silikonske lutke za seks – Lily, Katy, Laizu i Aki.

One su fleksibilne i mogu se prilagoditi različitim seksualnim pozama, a klijenti mogu sami odabrati odjeću za lutku, piše Independent.

Kompanija Lumidolls koja je vlasnik bordela, tvrdi da je seks s ovim lutkama jednako dobar, ako ne i bolji, nego s pravim ženama.

“Seksi i senzualna” Katy je visoka oko 168 centimetara, a ima ‘europski’ izgled: plavu kosu, velike grudi, prodoran pogled i pune usne.

Laiza je tamnoputa lutka, visine oko 165 centimetara i sportske je građe.

Lutka Lily ima azijatske crte lica, visoka je oko 155 centimetara, ima velike grudi.

Četvrta lutka, Aki, visoka je 162 centimetra i izgleda poput japanskog lika iz crtanog filma. Ima plavu kosu (ne bijelu, već plavu) i bujne grudi.

Klijenti koji žele provesti sat vremena nasamo s nekom od njih, morat će platiti oko 117 eura, 150 eura za sat i pol ili 175 eura za dva sata.

Lutke su sve popularnije

Postoji mogućnost da se lutka iznajmi za cijelu noć ili za seks u troje.

Silikonske lutke za seks koje koštaju oko 5.860 eura sve su popularnije u svijetu, a prvo su se pojavile u Aziji gdje već postoje bordeli s ovakvim lutkama.

Iz kompanije Lumidolls kažu kako su one idealne partnerice za seks jer muškarcima mogu ispuniti baš svaku želju, bez ograničenja.

Apeliraju na svoje klijente da koriste kondome i lubrikante za seks s lutkama i garantiraju visoke standarde higijene.