“Šokantni par Hollywooda” i sinoć je plijenio pažnju na crvenom tepihu

“Šokantni par Hollywooda” i sinoć je plijenio pažnju na crvenom tepihu


Jeste li probali novu aplikaciju "Radio Kameleon" ? Download na Google Play!

Među zvanicama sinošnje 74. dodjele prestižnih Zlatnih globusa, bili su i bračni par Aaron i Sam Taylor Johnson.

Između njih su 23 godine razlike. 26-godišnji glumac sinoć je osvojio i nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu “Nocturnal Animals”, na iznenađenje mnogih, no kao i uvijek, njegova su glumačka ostvarenja ostala u sjeni njegovog braka.

Naime, njegova supruga, redateljica Sam Taylor Johnson, koja je režirala i prvi nastavak erotske trilogije “Pedeset Nijansi Sive”, od njega je starija 23 godine pa svaka njihova zajednička pojava na crvenom tepihu izazove lavinu komentara.

Iako rjeđe viđamo brakove starijih žena i mlađih muškaraca nego obrnuto, Aaron i Sam nimalo se ne zamaraju velikom razlikom, a svaki put izgledaju sve sretnije i zaljubljenije.
“Ne uključujem se u razgovore o razlici u godinama. Kada bih prije čitao članke, ljutio bih se. Šta to uopšte znači razlika u godinama? Ja je nisam primijetio kad smo se zaljubljivali jedno u drugo niti ju sad primjećujem. Ljudi koji me znaju, zovu me Benjamin Button – misle da sam ja stara, a ona mlada duša”, otkrio je jednom prilikom Aaron, kojemu je bilo 18 kada je počeo hodati s tada 42-godišnjom Sam.
Par se vjenčao 2012. godine, a imaju i dvoje djece.

Facebook Comments